Ik help je graag met het stoppen met:

Het zoveelste dieet dat toch niet werkt.

Emotie-eten.

Eetbuien.

Schuldgevoel tijdens of na het eten.

Het effect van de weegschaal op hoe jouw dag eruit gaat zien.

Het hebben van een ongezond gewicht.

Meer bezig zijn met eten dan je lief is. 

 

Samen werken we naar een relaxte relatie met eten, met jezelf en een gezond gewicht. We gaan kijken wat een gezond gewicht voor jou is dat past bij jou en jouw leefstijl. We gaan ervoor zorgen dat je zonder schuldgevoel kunt genieten van wat voor jou belangrijk is in het leven. En we gaan werken aan je zelfvertrouwen zodat jouw geluk niet meer afhankelijk is van het getal op de weegschaal.


Aanbod

Omdat problemen met eten niet in één afspraak op te lossen zijn werk ik met trajecten van vier sessies. Hierdoor kan ik ook tussentijdse begeleiding bieden waarbij je via app, telefoon of mail altijd vragen kunt stellen of een probleem kunt aankaarten. Een sessie duurt 45 tot 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Oudesluis of indien gewenst online. Je kunt ook gebruik maken van een coachsessie met paarden. De kosten voor het traject bedragen € 180,- inclusief BTW.

Belangrijk: check je zorgverzekering, vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor de inzet van een gewichtsconsulent aangesloten bij de BGN is bij verschillende verzekeringsmaatschappijen mogelijk.

 


Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Daarnaast ben je ook welkom bij mijn paard Tygo, ervaar wat paardencoaching voor je kan betekenen!