Over mij

Ik ben Anna van Acker en ik woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Oudesluis. Ik heb een eigenwijze Dalmatiër, een nog eigenwijzere Haflinger en 2 katten die gelukkig wel goed opgevoed zijn. Ik ben een echte dierenliefhebber, ik heb dan ook jaren met veel passie als afdelingsdirecteur bij de Dierenbescherming NHN gewerkt. Maar sinds 2017 heb ik mijn passie omgezet naar het begeleiden van mensen. Ik vind het heel bijzonder om mensen te kunnen helpen om weer relaxter te worden en meer van het leven, en van zichzelf, te kunnen genieten.

 

Mijn specialiteit ligt op het gebied van eetproblematiek, paniek en angststoornissen. Ik heb zelf een hardnekkige eetstoornis gehad (anorexia en boulimia) die met pieken en dalen bijna 25 jaar geduurd heeft. Maar tegen de verwachting van velen in heb ik deze echt overwonnen. Mijn ervaringsdeskundigheid, ook op het gebied van paniek en angsten, kan ik goed inzetten om de mijn cliënten te ondersteunen. Niets is voor mij vreemd of raar, ik heb geen oordeel en voel vooral herkenning. Hierdoor voelen cliënten zich meestal snel bij mij op hun gemak en dat is wel belangrijk wil een behandeling kunnen slagen. Wanneer gewenst kan ik ook de hulp van paarden inzetten tijdens een behandeling. Komt mijn passie voor dieren toch weer even om de hoek kijken! Paarden kunnen ervoor zorgen dat je eerder bij de echte pijnpunten komt en daarnaast zijn ze heerlijk om even een dikke knuffel aan te geven en het gevoel van ontspanning en warmte te ervaren.

 

Maar je kunt natuurlijk ook zonder paarden bij mij terecht. Naast diverse opleidingen tot paardencoach ben ik ook opgeleid tot gewichtsconsulent en heb ik diverse andere opleidingen gedaan waardoor ik mensen goed kan begeleiden om op een ontspannen manier naar een gezond gewicht te gaan en een eetpatroon te ontwikkelen waarbij ook genieten een belangrijke plaats inneemt.

 

Ik ben ontzettend blij dat ik weer oprecht kan genieten van het leven. Ik gun dat jou ook en ik help je daar graag bij.


Tygo kan heel goed ingezet worden om jouw doel te bereiken.