Werkzaam bij Carpe Diem

Sinds januari 2023 werk ik ook voor Praktijk Carpe Diem. Carpe Diem biedt hulp aan jong en oud en is gespecialiseerd in eetstoornissen. Maar je ook kunt terecht voor andere problematiek zoals angst, burnout, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, stress of trauma. Carpe Diem werkt alleen maar met ervaringsdeskundigen en zorgt voor persoonlijke hulp op maat. Bij jongeren wordt de behandeling in veel gevallen volledig vergoed vanuit de jeugdwet. Er wordt ook groepsbehandeling aangeboden.

 

Als gewichtsconsulent ondersteun ik de cliënten om weer een ontspannen relatie met eten te krijgen, gezond(er) te eten en ervoor te zorgen dat geluk niet meer afhangt van je gewicht. Mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van eetstoornissen (anorexia en boulima) maar ook op het gebied van angst- en paniekstoornis geeft een extra waarde aan mijn hulp.

Naast gewichtsconsulent heb ik meerdere opleidingen tot coach met behulp van paarden gevolgd. Dus als je bij Carpe Diem aan de slag gaat met de paarden dan kom je vaak bij mij terecht.

Voor meer informatie over Praktijk Carpe Diem, zie www.praktijkcarpediem.com .


Het team van praktijk Carpe Diem